Home

Abels tårn nrk

Reputation & Background Info - For Tarn

Forum for geniale spørsmål, og ganske gode svar. Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Du spør, Abels tårn svarer Abels tårn. Del. Lytt med musikk. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Send dine spørsmål til ekko@nrk.n Abels tårn NRK. Vitenskap. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten. NRK.no. Forside. Søk og kategori. Radioguide. Abels tårn. Del. Lytt med musikk. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.

Abels tårn sommeravslutning! - Ammende menn, fri vilje og solkremforgiftning. 1 t 7 min • 26.06.202 Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Du spør, Abels tårn svarer. Programleder: Torkild Jemterud. (4:8) Sesong 4. Hopp til innhold NRK.no. NRK TV. Forsiden. Søk og kategorier. Søk i NRK TV. Tidligere funn. Utforsk våre kategorier

NRK TV - Abels tårn

NRK TV. Forsiden. Søk og kategorier. Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Du spør, Abels tårn svarer. Ukens panel: Botaniker,Charlotte Sletten Bjorå,astrofysiker Jostein Riiser Kristiansen,lege og søvnforsker Harald Hrubos-Strøm Forum for geniale spørsmål, og ganske gode svar. Kan dyr få psykiske diagnoser? Har ikke kvinner hår i nesa? Hva er tid og hva er evighet? Ukens panel: Fysiker og dataviter Inga Strumke, lege og kardiolog Wasim Zahid, fysiker og hjerneforsker Gaute Einevoll. Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Du spør, Abels tårn svarer

Abels tårn. Publisert 2. desember 2016 Vis mer info. NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Klikk for mer informasjon. Nyhetstips 03030 NRK PODTIPS - Din guide til de beste podkastene. Denne podkasten handler om Harald Eia og Nadina Bouhlou, som i 2019 opplevde alle foreldres mareritt: De fikk en sønn med en alvorlig sykdom Norsk vitenskapsserie fra 2018. Hvorfor drømmer vi de samme drømmene? Er sorte hull i science fiction-filmer juks? Ingrid Olava om Jupiter. Hva skjer med en dråpe vann i verdensrommet? Og hvorfor vil barn ha brødskalker i butikken, men ikke skorpene på skiva? Du spør, Abels tårn svarer. Ukas panel: Mikrobiolog Jessica Lönn-Stensrud, psykolog Guro Løseth, astrofysiker Jostein Riiser.

Norsk vitenskapsserie fra 2018. Hvor kommer ansiktene i en drøm fra? Har menneskene snorket fra tidenes morgen? Hvorfor er det bølger over alt? Kan evolusjonen snus slik at en liten hund kan bli til en ulv igjen? Ukas panel: Paleontolog Lene Liebe Delsett, lege og søvnforsker Harald Hrubos-Strøm, fysiker og klimaforsker Bjørn Samset. Du spør, Abels tårn svarer Abels tårn Forum for geniale spørsmål, og ganske gode svar. Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Du spør, Abels tårn svarer Abels tårn Norway · NRK. Science; Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass Send dine spørsmål til ekko@nrk.no no NRK NRK nrkpodkast@nrk.no Abels tårn l_9f80ddfc-e5eb-404c-80dd-fce5eb304c9d Vin med duft av lær og stikkelsbær: digt & løgn eller fakta? • Er det mulig å skylle ut koffeinet i kroppen ved å drikke masse vann

Abels tårn svarer på spørsmål fra lytterne: *Hvorfor fortsette vifta på stekeovnen å gå etter at ovnen slås av? *Hvorfor har kalkunen en kjøtt-lerv dinglende fra nebbet? *Hvorfor koker poteter raskest i vann? *Skjer det noe med næringsinnholdet i poteten når den avkjøles eller når vi lager stappe av den? * Hvor smått er det praktisk mulig å lage et atomkraftverk Abels tårn svarer på spørsmål fra lytterne: *Kan en kunstig intelligens skrive bedre sangtekster enn en visesanger, og komponere bedre drinker enn en bartender? *Hvorfor absorberes høyfrekvente lyder lettere enn lavfrekvente? *Konsentrerer vi oss bedre med musikk på øret? *Hvorfor har vi så forskjellig musikksmak? *Løper vi raskere når vi hører på musikk Hver fredag samler NRK Ekko et panel UiO-forskere til direktesending av Abels tårn. Realfagsbiblioteket ønsker sammen med NRK å gjøre sendingen til noe mer enn et radioprogram Abels tårn svarer på spørsmål fra lytterne: *Når vi biter oss i tunga; hvorfor biter vi den sjelden helt av? Har den en form for beskyttelse? *Hvordan kan månens bane rundt jorda være konstant? *Hvorfor må Elon Musks «Starman» kjøre så langt unna Mars? *Kan man være skikkelig uheldig og bli syk av ett eneste koronavirus? *Er relativistisk masse bare noe sprøyt

Abels tårn svarer på spørsmål fra lytterne: *Hva er sammenhengen mellom cornflakes i bolle og gasser og plast i havet? *Hvorfor er menneskebarn så kresne at de må lures til å spise? Er dyreunger like vanskelige? *Blir du renere hvis du vasker deg med en dyr såpe? *Kan vi få tiden til å gå bakover? *Hvordan blir et tre til en stein

Abels tårn Norge · NRK. Vitenskap; Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass Abels tårn svarer på spørsmål fra Lytterne: *Hvis målet med livet var å se på klokka og observere alle mulige klokkeslett; hvilket klokkeslett er det minst sannsynlig å observere? *Kan sjøanemoner lære oss noe om aldring? *Hvis isen på Grønland smelter fører det til en enorm landheving av hele Grønland. Vil i så fall andre landområder synke - et annet sted, som en dumphuske

NRK TV – Abels tårn – 6

Abels tårn has 18,436 members. Dette er en gruppe for venner av Abels tårn. Her kan man diskutere spørsmål som har blitt tatt opp i Abels tårn, eller helt andre spørsmål og fenomener man lurer på. Nysgjerrighet, og det at man faktisk lurer på noe, er det viktigste Abels tårn svarer på spørsmål fra lytterne: *Finnes det dyr eller planter som har helt andre sanser enn de vi mennesker har? *Fordeler og ulemper ved våt- og tørrbadstue? *Hvor går grensen mellom en maskin og et individ? *Kan vi bli kvitt den uønskede planten parkslirekne ved å spise den? *Hvor nøyaktig klipper en robotgressklipper plenen din Send dine spørsmål til ekko@nrk.no Nyeste episoder ↑↓ Abels tårn. Abels tårn sommeravslutning! - Ammende menn, fri vilje og solkremforgiftning. 1 t 7 min • 26.06.2020. Fører gammel urin til krybbedød? 55 min • 19.06.2020. Klimaku ved fekaltransplantasjon Opptak av Ekko Abels tårn fredag 22.november. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt.

Abels tårn Norge · NRK. Vetenskap; Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass Send dine spørsmål til ekko@nrk.no Nyeste episoder ↑↓ Abels tårn. Abels tårn sommeravslutning! - Ammende menn, fri vilje og solkremforgiftning. 1 t 7 min • 26.06.2020. Fører gammel urin til krybbedød? 55 min • 19.06.2020. Klimaku ved fekaltransplantasjon. 1 t 1 min • 12.06.2020 Hvis du vil at et sår skal gro kjapt, er det best å bevare husfreden! Lær mer om alt du ikke visste du ville vite i «Abels tårn» i NRK TV:..

Abels tårn - NRK Radi

NRK Sport 225,042 Followers · News & Media Website Pages Businesses Media/News Company Broadcasting & Media Production Company NRK Videos Abels tårn: Rødliste mennesker Hvorfor snufser vi når vi kommer inn fra kulda? Finn ut mer i Morten Abels tårn: https://tv.nrk.no/serie/abels-taarn/MDSP20001318/27-02-201 Her finner du premieredato og informasjon for Abels Tårn sesong 1 på NRK2 og NRK TV. Seriebeskrivelse fra NRK: Forum for geniale spørsmål, og ganske gode svar. Hver uke tar forskerne for seg nye spørsmål fra seerne om absolutt alt. Du spør, Abels tårn svarer. Programleder: Torkild Jemterud Ekspertpanelet i Abels Tårn kan hjelpe! programleder er Torkild Jemterud. Mer informasjon om Ekko podcast. Flere podcaster fra NRK. Lik pCast.no på Facebook « Forrige podcast episode Abels tårn by NRK. HTML5-lyd støttes ikke. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass

NRK Super 45,760 Followers · TV Network Pages Businesses Media/News Company Broadcasting & Media Production Company NRK Videos Du har en atombombe og en pizza Abels tårn i NRK Radio gir deg svarene på de virkelig viktige spørsmålene Abels tårn NRK Science 4.7 • 650 Ratings; Listen on Apple Podcasts. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et.

Abels tårn - NRK

Abels tårn by NRK. Inget stöd för HTML5 audio. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer. Abels tårn: akrobatisk flue. NRK er med NRK P2.. 29. mars 2018 · Teamet bak «Abels tårn» har ikke oversikt over hvor mange lyttere programmet har, men anslår at det ligger på samme tall som NRK Ekko - rundt 100.000 lyttere daglig. Programmet er også populærte å høre på live. Hver fredag samles mellom 50 til 100 personer i Realfagsbiblioteket Kjøre 118 meter eller sende en e-post på 1 MB? 廊 Internettet forurenser dessverre mer enn vi tror, kan vi lære i Abels tårn på NRK TV:.. Listen to Abels tårn podcast by NRK. More than 1 million podcasts online for free on mytuner-radio.com

NRK TV - Abels tårn - 19

NRK TV - Abels tårn - 26

 1. Abels tårn - NRK. Áudio não suportado em HTML5. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass
 2. Abels tårn NRK Science 5.0 • 1 Rating; Listen on Apple Podcasts. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et.
 3. Abels tårn Norja · NRK. Science; Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass

Podtips - NRK

 1. Abels tårn NRK Science Listen on Apple Podcasts. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et.
 2. Fredagens sending av NRK P2s «Abels tårn» blir den første som også kan ses på tv. TIL FJERNSYNET: Kameraene har rykket inn for å overføre «Abels tårn» til tv-skjermen. Fra venstre Carl Henrik Gørbitz, Charlotte Sletten Bjorå, Bjørn Samset og Torkild Jemterud
 3. Abels tårn NRK Vetenskap 4.0 • 1 betyg; Lyssna på Apple Podcasts. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et.
 4. Abels tårn Noruega · NRK. Ciência; Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass
 5. Fikk du ikke med deg sendinga som ble sabotert av kjøkkenutstyr fra 1972? Hør lyden av brødristeren som tok strømmen til Abels tårn i NRK Radio:..
 6. Send dine spørsmål til ekko@nrk.no - Слушайте Abels tårn моментально на планшете, телефоне или в браузере - загрузка не требуется
Abels tårn sommeravslutning! - Ammende menn, fri vilje og

NRK TV - Abels tårn - 20

 1. Om arrangementet. NRK P2 populærvitenskapelige program Abels tårn sender direkte fra Pollen i Arendal fredag 16.august kl 09-10. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer - kyndig og myndig ledet av tårngeneral Torkild Jemterud
 2. • 09.10.2020. Dyr med raske briller. 55
 3. Abels tårn Endelig er det fredag - og det betyr at Abels tårn har sending fra Realfagsbiblioteket. Tid og stad: Abels tårn 6. nov. 2020 10:03 - 11:00 , Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hu

Torkild Langgård Jemterud (født 7. september 1976) er en norsk journalist.Han er kjent for å formidle populærvitenskap som reporter og programleder i radioprogrammer sendt på NRK P2.. Jemterud har studert matematikk og fysikk ved Universitetet i Oslo. Han jobbet i lang tid i Radio Nova, en lokalradio drevet av og for studenter i Oslo.Han var redaktør for kanalen fra 2003 til 2005 Abels tårn flyttes til studio 25 på NRK Marienlyst i ukene fram mot påske. Dette skyldes nye retningslinjer for smittevern som følge av koronaviruset. Det blir publikumfritt men absolutt ikke innholdsfritt. Du kan trygt lytte til lyden av Abels tårn. Med oss på flyttelasset denne uka er:.. Babels tårn er et mytisk tårn, kjent fra Første Mosebok 11,1-9.Bibelteksten forteller at etter syndfloden kom menneskeslekten til Sinear-sletten der de slo seg ned. De bestemte seg så for å bygge en by med et tårn av brent teglstein som skulle nå like inn i himmelen. Gud steg ned på jorden for å se hva det var menneskene holdt på med. Han likte ikke at menneskene søkte å øke sin. Ekko - Abels tårn NRK P2. Arrangør NRK P2 Dag. Torsdag 16/8 2018 20:00 - 21:30 Arrangementstype. Samtale Tema. Forskning Språk. Norsk Sted. No9 CC Café Om arrangementet. Vitenskaplig sannhet & ideologisk sannhet - er det noen forskjell? Politikere. Abels tårn NRK Videnskab Lyt på Apple Podcasts. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et.

Abels tårn - Påvirker helium trompetspilling? NRK P2 har publisert en video i spillelisten Abels tårn — her: har publisert en video i spillelisten Abels tårn — her NRK PODTIPS Din guide til de beste podkastene Med tall fra podtoppen.no. Kystpuls Senter for hav og Arktis. Abels tårn. NRK. Smartere på 10 minutter. NRK. Kystpuls. Senter for hav og Arktis Abels tårn: Kan kjøttetende planter spise vegetarpølser? NRK er sammen med NRK P2.. 18. november 2018 ·

NRK TV – Abels tårn – 23

En godt atombombestekt pizza - Abels tårn - NRK Radi

Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.. Blir det tidevann i et melkeglass? Suger våte kluter bedre enn tørre? Stopper tiden i et sort hull? Hvor lang blir jorda om den gjøres om til en agurk? Vi frykter intet spørsmål. Abels tårn Hver fredag samler NRK Ekko et panel UiO-forskere til direktesending av Abels tårn. Realfagsbiblioteket ønsker sammen med NRK å gjøre sendingen til noe mer enn et radioprogram Lytt til Kan Torkild Hypnotiseres Til Høne? og 178 andre episoder av Abels Tårn, gratis! Ingen registrering eller nedlasting kreves. Kan Torkild hypnotiseres til høne?. Vin med duft av lær og stikkelsbær: digt & løgn eller fakta? NRK PODTIPS Din guide til de beste podkastene Med tall fra podtoppen.no. Rekommandert Rubicon & Acast. Abels tårn. NRK. Smartere på 10 minutter. NRK. Kystpuls. Senter for hav og Arktis

Podkasten som tar NRK-serien Therese - jenta som forsvant ett skritt videre. Abels tårn. 2 plasser ned. NRK. Vitenskap. 72 72. Smartere på 10 minutter. 3 plasser ned. NRK. Vitenskap. 319. NRK.no er Norges største tilbud på nett: nyheter fra Norge og verden, lokalnyheter, radio- og tv-program, podcast, vær, helse-, kultur-, underholdning-, humor- og.

Ekko - Abels tårn - Ekko-gjenhør - NRK Radio

NRK TV - Abels tårn - 6

 1. Ekko - Abels tårn NRK P2. Arrangør NRK P2 Dag. Fredag 17/8 2018 09:00 - 10:00 Arrangementstype. Samtale Tema. Forskning Språk. Norsk Sted. M/S Sunnhordland Om arrangementet. Farvel, Charles Darwin. Vi står (kanskje) på terskelen til en revolusjon.
 2. Abels tårn Podcast. Ditt fyrtårn i den postfaktuelle tåka. Hver uke sender lytterne oss en bunke geniale spørsmål. Tre forskere navigerer gjennom jungelen av alternative fakta i jakten på sannheten om hvordan verden fungerer.
 3. Abels tårn Vitenskap Fakta og Trivia NRK Av NRK oppdaget av Player FM og vårt samfunn — opphavsrett er eid av utgiveren, ikke Plaer FM, og lyd streames direkte fra deres servere
 4. NRK / ABELS TÅRN Dag. Torsdag 15/8 2019 19:00 - 20:00 Arrangementstype. Samtale Tema. Forskning Språk. Norsk Sted. M/S Sunnhordland Om arrangementet. Abel spesial med inviterte gjester i Arendal.Tema: Er økonomi vitenskap? Medvirkende Sigrid Bratlie, Molekylærbiolog; Nina Skrove.
 5. Lytt til Abels Tårn med 175 episoder, gratis! Ingen registrering eller nedlasting kreves. Penrose, sorte hull og hundeanus-teoremet. Dyr med raske briller
Formidling | AstroMariaEkko-gjenhør - 01-04-2019 - NRK Radio

2018tir06feb19:45 Premiere Abels Tårn sesong 2 NRK2 og NRK TV 19:45 Sjanger:Program Detaljer Om programmet Forum for geniale spørsmål, og ganske gode svar Listen to Abels tårn svarer lyttere by NRK - Ekko - et aktuelt samfun for free. Follow NRK - Ekko - et aktuelt samfun to never miss another show Emne: Abels Tårn. Kommer på NRK i februar 2018: The Sinner, The Secret City og ny sesong... 5. februar 2018. NRK har et par nye serier på lur i OL-måneden februar. Serienytt gir deg oversikten! Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på.. Vi har tidligere snakka om hva som skjer med stemmen når man puster inn helium. Men vi kom liksom ikke helt til bunns. For stemmebåndet inni strupen burde vel fortsette å vibrere med samme frekvens, helium eller ikke helium? Eller? Det er bare en måte å finne det ut på: vi lar en vokalist ta seg et magadrag midt i ei låt, og så ser vi om hun treffer tonen etterpå

 • Beste pferderasse der welt.
 • Priser fjellsetra.
 • Jegerprøve diplom.
 • Konvektiv nedbør lyn og torden.
 • Nyheter sverige idag.
 • Quien escribio el himno nacional de nicaragua.
 • Jacksepticeye 2.
 • Hva er sesamfrø.
 • Ruby rose girlfriends.
 • Hva spiser kenguru.
 • Fri uten lønn.
 • Босиљка младић.
 • Herbert hoover schule berlin tag der offenen tür.
 • Hollandes saus.
 • Engel im islam namen.
 • Mario und der zauberer pdf download.
 • Harmony playstation.
 • Nudler best i test.
 • Isabelle caro tot.
 • Pollensesong timotei.
 • Süße smoothies.
 • Vinmonopolets leverandørportal.
 • Markedsføringslovens 11.
 • Follobanen stasjoner.
 • Pipebeslag.
 • Bachelorarbeit uni paderborn kulturwissenschaften.
 • Innlæring av brystsvømming.
 • Møtebooking e post.
 • Rammemadrass 75x200.
 • Mark forster video island.
 • 60 tallet kassettspiller.
 • Keops kf.
 • Datoformat england.
 • Hva er en samisk sjaman.
 • Landsmål og riksmål definisjon.
 • Falkensteiner sonnenparadies angebote.
 • Blindtarmen hvilken side.
 • Online shopping sites clothes.
 • Symbols in the hunger games.
 • Bästa ivf kliniken i danmark.
 • Wohnung bregenz.